Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

Knuffel de Knuffel

Heel Nederland is in de ban van de kredietcrisis (oktober 2008). Dat komt goed uit, want dan kunnen we Wilders even weghangen in de kast en kunnen we weer echt politiekje spelen in Nederland. Wouter Bos aan het hoogste woord, Jan Peter Balkenende weer met zijn giechel in beeld en even slap nalullen wat de Amerikanen al een paar uurtjes eerder hebben gezegd. Weg is het geld in verschillende gemeenten in Nederland, zoals Nootdorp en Aalsmeer, die hun centen veilig bij de IJslandse Bank hadden gezet. (Niet om de rente natuurlijk, maar gewoon even wegzetten omdat het niet nodig was….wegsluizen heet dat toch?)

Maar wat moeten we nu met de Marokkanen? We kunnen ze toch niet zomaar even vergeten? Ze zijn toch nog steeds lastig in plaatsen als Gouda, Amsterdam en weet ik waar? Zo belangrijk is dat nieuws dus niet, want als er een kredietcrisis is, zijn de Marokkaanse straatterroristjes nergens meer te bekennen…

Gelukkig hebben we nog wel onze grote Knuffelmarokkaan, Ali B. De rapper van onder meer de hits…uh…uh… Wat zou ik doen en… uh… nog zoiets… is weer overal op de buis met zijn petje… Mis! Zonder petje! Knuffelmarokkaan Ali B. raakt zo ingeburgerd, dat hij het hele Gooi inmiddels kent en de regeltjes van het Gooi heeft aangeleerd.

Waar is Ali B. dan te bewonderen? Nou, bij de Tros, met Yolanthe (te leuk om waar te zijn) Cabau van Kasbergen. Hij was op de Olympische Spelen in Peking en is nu idolaat van de Europees Kampioene Li Jiao. (Knuffelchineesje?). Bij de studenten, of aanstaande studenten in de Jaarbeurs in Utrecht op de Studiebeurs. Bij Kinderen voor Kinderen, met Jack van Gelder en radiosukkel Beelen in de ArenA en gelukkig ook op de radio bij Ruud de Wild.

 Hebben wij hem bij WahWah? Nee! Willen we dat? Nee! Ook niet als er enorm veel media-aandacht omheen is? Nee! Ook niet als de Knuffelmarokkaan een knuffelhit zingt? Nee!
Waar willen we hem dan wel zien? In Gouda, Amsterdam en al die plaatsen waar de Marokkaanse jochies zich te pletter vervelen. Daar moet hij naar toe. Clinics geven over de zin van het leven, rap leren, plezier willen maken en bovenal: normen en waarden bijbrengen die ‘onze Ali B.’ heeft meegekregen van het Gooische Matras.

Succes Ali!