Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

Obama will change the world!

Ongelooflijk, lieve WahWah-lezertjes! Wij zijn getuigen geweest van een historisch moment in de geschiedenis. Het onwaarschijnlijke is gebeurd. Heel Amerika heeft voor Obama gekozen en de hele wereld is in de ban van de Eerste Zwarte Amerikaanse President. Zelfs hier bij WahWah besteden we er aandacht aan!

Wat is er dan zo ongelooflijk aan?

1)Hij is zwart: en iedereen dacht dat de f*cking Rednecks uit de States in de stemhokjes toch stiekem voor Obama’s tegenspeler zouden stemmen. Ja, ik incluis.

2)Hij is zwart: hij is de eerste zwarte president van Amerika.

3)Hij is zwart: ook al is hij ook een helft blank en is dat volgens sommigen de reden dat hij gekozen is.

Wat gaat ‘ie doen dan? Change we need! Ja, toch? Precies op het goede moment.

1)Kredietcrisis: alle Amerikanen ‘hopen’ (God, wat is dat woord vaak gevallen) dat hij alle schulden zal kwijtschelden.

2)Oorlogje in Irak: alle wereldburgers hopen (God, daar heb je dat woord weer) dat Obama de oorlog in Irak kan stoppen. Weg uit Irak, geen (onnodige) slachtoffers meer.

3)Oorlogje in Afghanistan: Onmogelijk, geen enkele Afghani weet hoe het is om te leven ‘zonder’ oorlog, maar wellicht kan Obama bij Osama komen?

4)Minder racisme: Doordat we een zwarte wereldleider krijgen, die het NOOIT slechter kan doen dan zijn voorganger (Bush jr.) hopen we dat er meer onderling respect komt, dat de kloof tussen de rassen kleiner wordt (en natuurlijk die tussen arm en rijk).

Wat betekent Obama eigenlijk voor de muziek? Wat hopen we?

1)We hopen dat het mogelijk is dat ook zwarte artiesten een plaatje kunnen maken en daarmee in de Top 40 kunnen komen.

2)Misschien wordt de muziek uit de zwarte cultuur wel meer gewaardeerd!? Er zijn jongeren die ‘rappen’, wellicht komt dat nu op TV.

3)Michael Jackson mag weer gewoon ‘neger’ zijn.

4)Misschien is het een leuk idee om met allemaal Westerse zangers en zangeressen de arme zwarte bevolking van Afrika te trakteren op een live concert, om zo geld in te zamelen voor wat voedsel en eten. Laten we het ‘Live Aid’ noemen!

Dat zou toch mooi zijn voor de muziek!

En misschien flikt Barack Obama het wel, dat we zo eensgezind worden, alle rassen tezamen, dat we een toernooi voor alle sporters op de wereld kunnen organiseren, blank, zwart, geel, rood en paars, waar zij zullen strijden voor medailles en de eer en er twee weken lang in harmonie wordt geleefd en de hele wereld meekijkt en geniet van de saamhorigheid. Onvoorstelbaar, maar wie weet?

Zet ‘m op Obama: Change we need!