Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

Terroristje spelen

Het is misschien niet het juiste tijdstip om mee in huis te vallen, maar ik zou terroristje willen spelen. Samen met jullie of desnoods alleen.
Ik heb de brieven al geschreven. Het plan ligt al helemaal klaar. Ik kan opleidingen geven, als daar behoefte aan is. Er zijn al routebeschrijvingen gemaakt, er zijn gebruiksaanwijzingen voor het besturen van het voertuig.
Ik kan echter natuurlijk niet zoveel bieden als meneer Bin Laden…
Maar dat is logisch.

Ik heb al heel wat data gepland waarop we het zouden kunnen gaan doen. Een Big Bang in 2001. Opnieuw één waarvan de speakers in je boxen zullen gaan scheuren, letterlijk. Eén waar de tabloids mee vol zullen staan.
Ik wil terroristje spelen, wie doet er mee?
Het plan is heel simpel. We huren een grote bus en rijden die de studio’s van endemol binnen. We hopen dan zo veel mogelijk bekende Nederlanders te raken en gaan vervolgens hard lachen. In allerlei Nederlandse steden zullen duizenden mensen juichend de straat op rennen. En zelfs premier Kok zal in zijn vuistje lachen, maar toch stellig beweren dat ‘zoiets’ eigenlijk onhumaan is.
De hele dag zullen er uitzendingen zijn over de rampplek, de slachtoffers, de chaos en de vreugde bij miljoenen Nederlanders.
Natuurlijk zal men zeggen dat de twee vaders van de Nederlandse tv zijn getroffen op een gevoelige plaats. In het hart van hun bestaan. Hun eigen studio. Maar u en ik zullen juichend buiten staan. Schreeuwend, tot onze eigen oren er van tuiten. Nooit meer klote tv!!
Nooit meer klote tv!! En meteen lanceren we nieuwe tv- en radiozenders. Televisie met een visie. Televisie met een doel. Niet slechts leedvermaak en onnozele spelletjes. En na twee dagen zal onze BVD (de Nederlandse veiligheidsdienst) suggereren dat ze het hadden zien aankomen.
Als we Microsoft Word hadden geloofd, hing zoiets catastrofaals al jaren in de lucht. De combinatie Ende en De Mol werd Endemol. Schrijf de naam in hoofdletters in Word. Selecteer die naam. Verander het lettertype in Wingdings. En men had met lede ogen kunnen aanschouwen wat reeds is gebeurd.

Oprotten, dood en verderf, wegwezen of de bom ontploft, jullie zullen je moeten overgeven en dat wordt voor jullie alles behalve leuk.

ENDEMOL
Terroristje spelen

Schrijf een reactie: