Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

Alles zuigt!

Hoe moet je het anders zeggen? Alles zuigt.Ofwel: Everthing Sucks. Alle festivals zuigen in Nederland. Met het weinige Nederlands Talent wat er op de podia staat moet het maar eens afgelopen zijn! Caro Emerald wordt natuurlijk geplugd, ondanks het feit dat ze maar 1 hitje heeft, maar het is tenminste Nederlandse shit van eigen Nederlandse bodem! Maar wat haalt ’s Neerlands grootste festival uit de kast: Rammstein, GreenDay, The Prodigy als grootste kaskrakers! Lekker voor de dertiger, maar wat moet de 20′er en de tiener op Pinkpop… Is de line-up misschien door een dertiger, misschien veertiger bedacht. Grote namen op een groots festival….. En Moke…. Dan Lowlands, toch vanouds het festival waar we ‘de nieuwelingen’  mogen begroeten: Anouk….GVD, Anouk, man. Dit kan echt niet, mama Anouk hoort niet op Lowlands 2010…. Natuurlijk, ze is van eigen bodem, maar hoort niet op een dergelijk festival… Dolf Jansen natuurlijk weer…. Laura Marling, 18 jaar… joepie. Een Nederlandse van 18….oh nee, ze is Brits…alles zuigt!