Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

A Tribute Called Quest met o.a. Blaxtar en La Melodia

Op zaterdag 16 juli staan BIRD en de Mini Mall geheel in het teken van het hip hopfestival StreetScience. Het festival van de straatcultuur en de vijf elementen van hip hop. Tijdens dit festival presenteert BIRD twee programma-onderdelen: Prince Family vs Jackson family en A Tribute Called Quest. Tijdens A Tribute Called Quest brengen zes Nederlandse mc?s een eerbetoon aan een van de grootste hiphopformaties aller tijden en maken originele herbewerkingen van ruim twee decennia Tribe-erfgoed. Deelnemende mc?s zijn Gery Mendes, Esperanzah, Pan Afrikanz, Blaxtar, La Melodia, Aime Cain met volledige live band en String Quartet. Dan verplaatst het feest zich naar de dansvloer met een avond vol tracks van de twee grootste muzikale genie?n, Prince en Michael Jackson. De hele avond blazen er klassiekers uit de speakers van hen en van the extended family zoals Vanity, The Jackson 5, Sheila E, etc.

Locatie: BIRD, Raampoortstraat 26-29, Rotterdam
Aanvang (A Tribute Called Quest): 22:00 uur Aanvang (Prince Family vs Michael Family): 0:00 uur
Prijs: €10,-
Info: www.streetscience .nl