Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

Iedere donderdag eigenzinnige jazz in BIRD!

Onder de Hofbogen in Rotterdam strijkt de nieuwe jazzclub BIRD neer. Een club met een programma vol jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe electronica. In de aanloop naar de grand opening van het nieuwe jazzpodium BIRD in oktober, warmt BIRD de zaal vast op met een aantal optredens van eigenzinnige jonge jazzartiesten en zeer dansbare clubavonden. Daarom presenteert StraightupJazz er iedere donderdag vanaf september een internationale of nationale artiest met een bijzondere kijk op jazz. Deze maand zijn dat Tin Men and the Telephone, The More Socially Relevant Jazz Music Ensemble, Phronesis en Polar Bear. In september zijn het podium en caf? van donderdag t/m zaterdag geopend, maar vanaf oktober kun je er de hele week terecht.