Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

Openingsconcert Bachfestival startsein voor 10 dagen feest

Met een feestelijk openingsconcert in de Augustijnenkerk gaat op vrijdag 14 september het tweede Bachfestival Dordrecht van start. Rietkwintet Calefax, de befaamde Swingle Singers en het cross-over dansgezelschap ISH en nog veel meer artiesten brengen die avond een sprankelende mix van Bach Puur en Bach Anders, die zo kenmerkend is voor festivalprogramma. Gedurende 10 dagen zal klassieke en hedendaagse muziek klinken in zalen en kerken, op straat, in hofjes en in tuinen in en om de stad, met als bindend element het werk van de grootmeester van de Barok Johann Sebastian Bach.

Wanneer? Dordrecht van 14 t/m 23 september bol van de festivalactiviteiten.