Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

The Brave nog even niet de studio in

thebraveband2.jpgHet was de bedoeling van de band The Brave om een dezer dagen de studio in te duiken. Na het uitkomen van de EP ‘See the elephant’ zijn de mannen van The Brave veelal met toeren bezig geweest. En niet zonder succes. Zo stonden de mannen op Wantijpop, in de Bibelot en speelden ze op het bevrijdingsfestival in Utrecht. Ondertussen is er in de oefenruimte gewerkt aan nieuw materiaal. Jammer genoeg kan die dus nog niet digitaal worden omgezet, omdat de studiomanager afbelde vanwege het ophalen van een mixtafel in L.A. Het is de voor de uitdijende groep fans dus nog even wachten op nieuwe songs, tenzij je The Brave live gaat spotten. The Brave is de komende weken onder andere te zien in: Wageningen, Helmond, Almere, Dordrecht en Den Bosch. Voor meer info floep je even naar: www.thebave.nu