Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

Therapy? in de Patronaat en Hedon

a href=’http://www.wahwah.nl/wp-content/uploads/2012/10/therapy-crooked-timber-advance.jpg’ title=’therapy-crooked-timber-advance.jpg’>therapy-crooked-timber-advance.jpgHeren rockers (en eventueel vrouwen). Therapy? is terug! Nee, fout. Therapy? is nooit weggeweest, maar Therapy? heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. De laatste twee albums zijn regelrechte toppers! De laatste plaat ‘A brief crack of light’ is zo wezenloos strak en hard, dat je gaat twijfelen of Therapy? dit allemaal ooit heeft kunnen opnemen. Maar dat kunnen deze mannen. Ze spelen al heel wat jaartjes en elk jaar werden de therapeuten strakker. In Zwolle en Haarlem komen ze Nederland even aandoen. Twee leuke zalen, maar wellicht kleiner dan waar de heren in de jaren ‘90 gewend waren te spelen, toen de rocknerds nog trouw achter hun reet aan holden, omdat ze een hitje hadden gescoord met Diane, wat overigens een cover was. Als je de originele band weet die Diane heeft ‘bedacht’, mag je een mail sturen en wie weet win jij dan wel een WahWah-leukigheidje! therapy_promo_02.jpg<