Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

Album release party van Susan Jane in Amsterdam

susan-jane.jpgOp zondag 4 november om 16.00 uur in People’s Place in Amsterdam. Susan Jane is een muzikante pur sang. Al op jonge leeftijd speelde ze op verschillende instrumenten en is dat eigenlijk blijven doen. Haar cd Clarity of Mind heeft ze zelf gecomponeerd, gearrangeerd, geperfectioneerd en misschien zelfs gemarineerd en er de juiste muzikanten bijgezocht. Inspiratiebronnen voor deze easylistening, huiskamermuziek zijn onder andere Michael Jackson, Stevie Wonder, Paul Simon en Van Morrison. Toch niet de minsten.
Rechtstreeks van haar site: Haar fantastische stem neemt de luisteraar mee in songs over vroeger, afscheid nemen, zich veilig voelen en volwassen worden. Over echte liefde en het besef dat alles wat ze nodig heeft al in haarzelf zit. Ze hoeft het alleen maar te vinden. Als kind werd Susan (1979) al omringd door muziek. Vanaf haar zesde kreeg ze pianoles en op haar veertiende verruilde ze de piano voor de akoestische gitaar. Haar oneindige fantasie vond zijn weg in liedjes die ze in haar eigen veilige kamertje vastlegde op een viersporen cassette recorder.
Ben jij een beetje van de rustige luisterliedjes en wil je je Geest even helemaal reinigen… Ga naar de albumrelease in Amsterdam in People’s Place. Succes!

En, oh ja. Ze stemt Partij voor de Dieren….