Main menu:


Poll

WahWah moet ook internationale nieuwkomers stimuleren!
View Results

Zoeken

Categorieën

RSS Agenda

Spam Blocked

Over WahWah

WahWah is een groep mensen met een missie

En die missie is eigenlijk heel eenvoudig: geef de onbekende bands bekendheid, geef de roemloze bands roem, de succesloze bands succes ! WahWah helpt bands in het moeilijke pad van het plaatselijke jeugdcentrum, via het clubcircuit en radio naar de grotere podia en tv. Om dat te bereiken willen we een creatief en invloedrijk netwerk opzetten, waarvan alle bands in Nederland en Belgie kunnen profiteren.

De mensen achter WahWah

WahWah is natuurlijk met een idee begonnen, ontsproten aan de creatieve breinen van drie compleet verschillende individuen: een schrijver, een techneut en een regelaar. Nu beter bekend als DE Hoofdredacteur, de Websjef en de Boss. Om het geheel in evenwicht te brengen, en af en toe van 10km hoogte af te dalen met beide voetjes op de grond, hebben we het kernteam uitgebreid met een Criticus, Dubbel Joe. Buiten dit kernteam zijn vele personen actief voor WahWah. Regionale contactpersonen, designers, schrijvers, tekenaars, noem maar op. Iedereen die zin heeft en een zinvolle inbreng kan leveren is welkom.

WahWah Website

De website is nog maar het begin. Zie het als een vliegenvanger. Een middel om bands en belanghebbenden in Nederland en Belgie te leren kennen en WahWah wat bekendheid te geven. Een vliegenvanger moet wel ‘lekker’ zijn. Vandaar dat we continu bezig zijn de inhoud en vorm van de site te verbeteren.

We weten wat we willen en geloven erin. Hoe we het gaan doen, zien we nog wel. Hou ons in de gaten. Het regelmatig bezoeken van onze website is daarvoor de makkelijkste manier.

WahWah Inhoud

Uitzendingen: WahWah heeft een studio waarin eens per maand WahWah-radio-opnamen worden gemaakt. De inhoud van de uitzendingen wordt bepaald door de inzendingen van bands uit Nederland en Belgie.
Nieuws: WahWah verschoond regelmatig de frontpage met nieuws. Nieuws die Nederlandse- en Belgische bands aangaat. Jouw nieuws kan nieuws zijn voor WahWah.
Jukebox: 24 uur per dag staat de jukebox aan. Waar ter wereld je ook bent, je kunt onze bands altijd beluisteren.
Columns: Onze huiscolumnist Jack Twoam schrijft elke 13e van de maand van zich af. Zijn ergernissen zijn gebaseerd op waargebeurde feiten uit het dagelijks leven van de muzikant. Hugo Borst en Jan Mulder zijn watjes vergeleken bij Jack.
Video: Goed of fout. We willen ze allebei hebben. Op WahWah-waargenomen lachen we om alles. In de rubriek video brengen we de Nederlandse- en Belgische bands onder de aandacht.

Wil je ook op WahWah, stuur je ‘ nieuws’ , mp3, video, link of wat dan ook naar redactie@wahwah.nl